Комунална опрема Tehnix
Практична и современа опрема во функција на заштита на околината Печати

Предности на комуналните контејнери 1250| Tehnix:

-Материјал INOX или поцинкуван лим 1,5мм
-Непропустлив, поголема носивост
-Можен е превоз со виљушкар
-Заклучување и фиксирање на контејнерот
-На капакот додаден отвор
-Смалена е бучавата која ја создава при празнење
-Цврста конструкција, складен дизајн
-Долг век на траење, огноотпорен.

Практични носачи на еко вреќи стандардни димензии , во 5 различни изведби.

Сите WEBER производи се произведени според DIN30740/EN 840  норми  со помош на користење на нивниот алат во компанијата HAAD во Düsseldorf.  Продуктите ги исполнуваат стандардите на заштита од бучава и имаат гаранција на квалитетот на материјалите означени со CE ознака. Сите производи се изработено од исклучиво нови сировини (сертификат 1a-Typeware), отпорни се на UV-зраци, температурни влијанија и хемикалии.

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.