Контејнерска населба Печати

Работно-стамбени објекти, хотели, училишта, болници, продавници, магацини, санитарни чворови...

kontnaselja-slika1

Изведба и монтажа на контејнерски населби од сите димензии - според потребата на купувачот

Контејнерска населба Тип TEHNIX се монтираат брзо и едноставно со помош на кран. Внатрешната опрема, димензиите и изведбата на контејнерите се изработува според потребите на купувачот.

kontnaselja-slika2

 

kontnaselja-slika4

 

ФУНКЦИОНАЛНО И ТРАЈНО РЕШЕНИЕ

 

 

 

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.