Еко резервоари, складирање буриња, регални складишта
Еко подлоги, држачи за буриња, регални складови Печати

Еко носачи за буриња Tehnix со подлога

Изработени од профилирани челични материјали. Служат како носачи на стандардни буриња над подлогата. Можат да бидат изработени од едно или две нивоа.

Сите еко-подлоги се испитани и атестирани. Изработени се од профилиран лим и профил. Изработени се според европски стандарди.

Изработуваме и специјални димензии, според потребите на купувачот. Атест бр. 2484/96.

 

 

 

ЕКО НОСАЧИ НА БУРИЊА СО ПОДЛОГА

Тип  

Димензии

Носивост (кг.)

Тежина (кг.)

Еко-носач 1

950 x 600 x 530

250

75

Еко-носач 2

1270 x 600 x 530 500 125
Еко-носач 3  1900 x 600 x 530 750 165

ЕКО ПОДЛОГИ

Тип

Димензии (мм)

Волумен (л)

Носивост (кг.)

Тежина (кг.)

Еко-подлога 1

800 x 815 x 380

160

600

64

Еко-подлога 2

1000 x 815 x380 225 1000 85
Еко-подлога 3 1200 x 1200 x 380 280 1200 110
Еко-подлога 4 2500 x 1250 x 380 500 2000 160

 

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.