Еко - контејнери за отпадни масла
Еко-контејнери - контејнери за отпадни масла Печати

ЕКО - контејнери за моторни масла, се произведуваат еднослојни и двослојни

 

Eko kontejner 250 l
Eko kontejner 500 l
Eko kontejner 1000 l
Eko cisterna 2000 l
Eko cisterna 2500 l
Eko cisterna 5000 l
Eko cisterna 10000 l

 

Сите контејнери се атестирани при Институтот за сигурност - Загреб

Опремени се со арматура за собирање и празнење

 

Високо квалитетен производ.

Манипулација: виљушкар, кран, палета.

Празнење: вшмукување, под притисок на воздух.

Можност за вградување на инка за цедење на филтерот.

Сите еко-контејнери имаат упатство за употреба.

 

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.