Признанија и сертификати Печати

TUV Сертификат за пресконтејнери


TUV Сертификат за контејнери

TUV Сертификат за мобилни нафтени пумпи 450л и 1000л

Каталог Tehnix-English Каталог Tehnix-English
450L 1000L

 


ISO 9001:2000 и ISO 14001:1996 Сертификати


Златна куна за иновација


Собранието на Хрватската стопанска економија, која се одржа во Националната и универзитетска библиотека во Загреб,на најуспешните компании им беа доделни златни куни за бизнис вештините

Награда за најиновативна компанија


Премиерот Санадер во Осма национална конференција за економија и за претприемништво во Шибеник ја доби наградата за најиновативен предприемач, директорот на компанијата Tehnix, Đuro Horvat

Награда за заштита на околината


4 јуни 2004 година во Циватат ни е доделена престижна државна награда за заштита на околината по повод „Денот на заштита на околина“

Награда од министерството за заштита на околна за општ придонес за заштитата на околината 2004 година.


Не посети министерката за заштита на околина, просторно уредување и градежништво Марина Матуловиќ-Дропулиќ, каде се запозна со нашиот производен асортиман.

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.